NYHEDSBREV 19. november 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Antalya

Endnu mere Antalya fra Aalborg

Fra april 2022 kan du flyve direkte fra Aalborg til Antalya i Tyrkiet, med flyselskabet, Corendon Airlines.
 
Der bliver endnu mere Tyrkiet fra Aalborg Lufthavn, når Corendon Airlines flyver direkte til skønne Antalya to gange om ugen fra påsken 2022.
 
Mulighederne er mange, når rejsen går til det solrige Tyrkiet. Du kan blandt andet rejse til populære Alanya, kulturelle Side eller golfmekkaet, Belek, som ligger små 40 km øst fra Antalya på Tyrkiets sydkyst. I Belek findes ikke mindre end 30 4-stjernet og 5-stjernet hoteller, og dertil er Belek en af de mest populære golfdestinationer i Europa.
 
Der er afgange med Corendon Airlines torsdage og søndage fra 10. april 2022 til og med 6. november 2022. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Kvinde læser bog på strand

Skal juleferien tilbringes i bikini?

Hvis du drømmer om at få sol på en lækker sandstrand i din juleferie, kan du rejse til flere skønne destinationer fra Aalborg.
 
Pak badetøjet og en god bog – på Gran Canaria, Fuerteventura og Tenerife er der rig mulighed for at slappe af i solen på skønne sandstrande.
 
Sol og varme året rundt gør Gran Canaria til danskernes foretrukne kanariske ø. Især den sydlige del af øen er solsikker, og her finder du en perlerække af badebyer. Du kan også tage på jeepsafari eller dykke ned og opleve en verden under vandet ud for Gran Canarias kyst.
 
Fra Aalborg Lufthavn er der afgang til Gran Canaria hver mandag, onsdag og lørdag, Fuerteventura hver mandag og Tenerife hver søndag. Priseksempel: 2 personer, all-inclusive på Gran Canaria fra 11.598,- med afrejse 22. december med Bravo Tours.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Julen er landet i Aalborg Lufthavn

Nu er det tid til julehygge, og I Aalborg Lufthavn har julestemningen bredt sig både i og uden for terminalen.
 
December nærmer sig, og i Aalborg Lufthavn er vi klar til en hyggelig juletid, der strækker sig helt frem til nytåret.

Juleudsmykningen, der pryder Aalborg Lufthavn både inde og ude, består af hele 30.000 funklende julelys og 5.000 julekugler i guld- og rødlige farver fordelt på 30 små og store juletræer.
 
Skal du på julevisit op til jul, så kan du også købe værtindegaven i vores DutyFree. Her finder du masser af gode gaveideer, såsom cremer, parfume, vin og lækkerier samt den helt nye Lykketroldsfamilie 'Grandam', der sørger for julehygge i hjemmet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Cointreau 1L
195,00 DKK
155,00 DKK
 
Biotherm 75ml
139,00 DKK
99,00 DKK 
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk