NYHEDSBREV 5. november 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Kaunas

Trænger du også til en storbyferie?

Det er tid til at tage på storbyferie igen. Fra Aalborg Lufthavn kan du rejse direkte til flere skønne storbyer i Europa.
 
Tag familien, vennerne eller veninderne med på en skøn storbyferie i Europa. Oplev blandt andet nyhederne Stockholm eller Kaunas – direkte fra Aalborg.
 
Stockholm byder på masser af spændende oplevelser. Byen er kendt som Nordens Venedig grundet opbygningen i form af 14 små øer. I Kaunas, der er en storby i Litauen, kan du gå på opdagelse i en spændende historie, og dertil byder byen også på skønne shoppingmuligheder og gode restauranter. Det er billigt at bo samt spise i Kaunas, så du får meget for pengene.
 
Udover de to nyheder, Stockholm og Kaunas, kan du også flyve direkte fra Aalborg til storbyoplevelser i London, Amsterdam, Oslo, Malaga og København. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af snelandskab

Skiferie i Alperne – direkte fra Aalborg

Puddersne, afterski og masser af solskin venter på dig i Alperne – direkte fra Aalborg Lufthavn.
 
Nu kan vi igen stå på ski i de fantastiske Alper. Med Højmark Rejser kan du flyve direkte fra Aalborg til Salzburg, hvorfra du bliver kørt til Wagrain, Bad Gastein, Zell am See, Zauchensee, Obertauern, Schladming, Ischgl, St. Anton eller Saalbach.
 
Alperne er kendt for puddersne, afterski og masser af solrige dage på pisterne, og der er mange gode områder for hele familien. Bo for eksempel på et 4+ resort med halvpension og underholdning for børnene.
 
Der er afgang fra Aalborg til Salzburg tirsdage og lørdage fra uge 2-11 i 2022. Du kan derfor bestille skiferie til både en uge, men også fire eller fem dage.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Mauritius – med oplevelser i Dubai

Forelsk dig i bountyøen Mauritius, der skyder op af Det Indiske Ocean som et sandt paradis. Tropeøen lever op til ægte livsnyderdrømme.
 
Rejs med Risskov Rejser til Mauritius med start i Aalborg Lufthavn. På Mauritius venter afslapning på et 4-stjernet resort og udflugter til øens største oplevelser. På en sejltur til postkortskønne Ile Aux Cerfs, ser du frodigheden i Black River Gorges National Park, besøger en lokal sukkerfabrik og udforsker hovedstaden, Port Louis.
 
På vej til Mauritius er der stop i Dubai, hvor du vil opleve udviklingen fra lille ørkenstat til et kosmopolitisk centrum med himmelstræbende skyskrabere. Rejsen kombinerer det bedste af to rejseverdener – livlig storbyatmosfære i en af verdens førende metropoler og badeferie i eksotiske omgivelser.

Du rejser med Risskov Rejser fra Aalborg med skift i København enten 5/3 eller 15/10 2022 –15 dage fra 20.995 kr.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Bassett's 800g
59,00 DKK
49,00 DKK
 
Clarins Travel Set
199,00 DKK
225,00 DKK 
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk