NYHEDSBREV 8. oktober 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af USA

Er du klar til at opleve USA igen?

Nu kan du igen rejse til USA. Fra Aalborg Lufthavn kan du blandt andet rejse med KLM via Amsterdam til flere fantastiske byer i USA.  
 
USA har meldt ud, at der åbnes for Europa i november. Måske du allerede nu har lyst til at booke din måske længe ventede rejse til USA? Der er masser af destinationer, som venter på dig med afrejse fra Aalborg og videre fra Amsterdam.
 
KLM åbner Miami og Las Vegas i starten af december, men det er blot et par af de muligheder, der byder sig til USA med KLM, i samarbejde med Air France og Delta Air Lines.
 
De fleksible bookingregler hos Air France og KLM, betyder at du kan booke din billet med ro i sindet. Hvis du booker nu med en udrejsedato senest den 31. marts 2022, kan du ombooke eller få din billet refunderet uanset årsag.
 
For at vide hvilke regler og restriktioner, der gør sig gældende på din fremtidige destination, opfordres du til at tjekke KLM TravelDoc.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra København

Efterårsferie i København

Tag på en skøn efterårsferie i København – find flybilletter fra kun 279,- one-way fra Aalborg Lufthavn.
 
Overvejer du at tage på en lille tur i efterårsferien? Med kun en kort flyvetur fra Aalborg på 45 min. og priser ned til 279,- one-way eller 558,- tur/retur og dertil op til 18 daglige afgange, er der gode muligheder for en impulsiv storbyferie i København.
 
København byder på et væld af spændende oplevelser for alle aldre. Med både Tivoli, Den Blå Planet, Experimentarium og mange flere, er der masser at give sig til for børnefamilien. Gå også på opdagelse i gastronomiens verden, da byen byder på restauranter i verdensklasse.
 
Tag familien eller vennerne med på en fantastisk efterårsferie i vores skønne hovedstad. Du finder flybilletter hos DAT, Norwegian og SAS
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af nye produkter i DutyFree

Ny hudplejeserie i DutyFree

I Aalborg Lufthavns DutyFree finder du den nye danske hudplejeserie Mums with Love.
 
Skal du rejse fra Aalborg Lufthavn, kan du nu finde et helt nyt, dansk produkt inden for hudpleje: Mums with Love, der er lavet til hele familien.
 
Produkterne er udviklet og produceret i Danmark, og de er allergicertificeret, veganske, svanemærket og uden parfume. Dertil er emballagen også genanvendelig.
 
Aalborg Lufthavn er den første butik, hvor du finder Mums with Love på hylderne, og her står vores personale klar til at hjælpe dig.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Cointreau 40% 1L
195,00 DKK
155,00 DKK
 
Paco Rabanne - 1 Million 75g
175,00 DKK
159,00 DKK 
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk