NYHEDSBREV 10. september 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Penny lane i AAL

Penny Lane i Aalborg Lufthavn

I et tæt samarbejde med den kendte cafe, Penny Lane, er et nyt morgenmadskocept åbnet i Aalborg Lufthavn.

Den 1. september åbnede et nyt morgenmadskoncept i Aalborg Lufthavn lige efter Security – i et samarbejde med Penny Lane Café, der skal sikre, at de morgenfriske passagerer altid mødes med duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød.

Penny Lane i Aalborg Lufthavn byder på et væld af velsmagende, hjemmelavet brød, flotte og delikate kage, forskellige friskpressede juice samt hjemmeristet, friskbrygget kaffe.

I takt med at mere flytrafik vender tilbage og dermed også flere passagerer, er det planen at udvide samarbejdet til også at have frokost på menukortet.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Sälen-Trysil

Direkte til skiferie i Alperne og på Fjeldet

Er du til en rigtig vinter med ski og sne – flyv direkte fra Aalborg Lufthavn til skiferie i syd eller nord.
 
Drømmer du om en vinter med storslåede bjergudsigter, sneklædte pister og vaskeægte skihygge? Fra Aalborg Lufthavn kan du flyve direkte til fremragende pister i de østrigske alper eller til skønne oplevelser på ski i de norske og svenske fjelde.

Tag med Højmark Rejser, Vinterly Rejser eller OnlineSki til populære skisportssteder i Alperne eller planlæg en hyggelig skiferie selv med direkte fly til Sälen-Trysil med SAS.
 
Du kan rejse direkte fra Aalborg Lufthavn til de østrigske alper omkring Salzburg fra d. 15. januar 2022 og til de norske og svenske fjelde omkring Sälen og Trysil fra d. 26. december 2021.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra London

Skønne ferieoplevelser i efterårsferien

Skønne oplevelser for hele familen i efterårsferien – med direkte fly fra Aalborg Lufthavn.
 
Masser af fede ferieoplevelser venter for hele familien i efterårsferien med direkte fly fra Aalborg Lufthavn.
 
Efterårsfeien er oplagt til hyggelige city breaks i de populære europæiske storbyer. Oplev Halloween-(u)hyggen i Tivoli i København, smukke huse og snoede kanaler i Amsterdam eller den særlige stemning i vidunderlige London, hvor der lige nu er priser fra 109,- one-way i efterårsferien (Obs. priser og udbud kan variere).
 
Er du mere til en efterårsferie med sol og strand? Find sommertøjet frem og flyv direkte til skønne og solrige ferieøer – heriblandt De Kanariske Øer, Mallorca, Rhodos og Kreta. Eksempelvis kan du få en uges ferie på Kreta med afrejse d. 15. oktober for under 5.000,- (Obs. priser og udbud kan variere).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Boss Bottled 75 ml
179,00 DKK
159,00 DKK
 
Ron Zacapa Centenario 23 1L
645,00 DKK
499,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk