NYHEDSBREV 27. august 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af Kaunas

Nyhed – direkte til historiske Kaunas

Flyv direkte fra Aalborg Lufthavn til Kaunas i Litauen med Ryanair i vinterhalvåret.

Litauens næststørste by, Kaunas, byder på masser af charme og spændende kulturoplevelser. Byen er blandt andet kendt for sine unikke museer, historiske arkitektur, lækre spahoteller og store gourmetoplevelser.

Du kan blandt andet besøge de unikke museer, gå på opdagelse i den charmerende Old Town, slappe af i de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens teatre, tage på shopping eller udforske byens mange historiske forter og slotte.

Ryanair flyver direkte fra Aalborg Lufthavn til Kaunas mandag og fredag fra den 1. november 2021. Billetterne kan købes nu med priser fra 209,-.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Amsterdam

Flere daglige afgange til Amsterdam

Fra den 30. august øger KLM antallet af direkte afgange fra Aalborg Lufthavn til Amsterdam til tre daglige.
 
Den charmerende storby, Amsterdam, er fantastisk til et city break. Masser af museer, store kunstoplevelser, smukke huse, hyggelige kanaler, spændende historie og god mad – den populære hollandske destination har masser at byde på.

Lige nu er der rig mulighed for at flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Amsterdam med KLM, der allerede fra slutningen af august øger antallet af daglige afgange til tre.
 
Udover at være en skøn destination for en hyggelig storbyferie er der også mulighed for at rejse videre ud i verden fra Aalborg med one-stop i Amsterdam.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra København

Seks daglige til København med SAS

SAS øger antallet af direkte afgange fra Aalborg Lufthavn til København til seks daglige.
 
Fra slutningen af august vil SAS flyve direkte fra Aalborg til København seks gange dagligt – hvor halvdelen af afgangene vil være med SAS’ større Airbus A320 Neo.
 
Smukke København byder på masser af oplevelser. Forny garderoben på størget, oplev den særlig atmosfære på Nyhavn, mærk (u)hyggen til Halloween i Tivoli, nyd udsigten fra Rundetårn, lad dig fascinere på Glyptoteket og meget mere.
 
Fra Aalborg Lufthavn er der op til 19 daglige afgange til København i alt. Der er derfor rig mulighed for at opleve vores dejlige hovedstad og de mange skønne attraktioner, den har at byde på med direkte fly fra Aalborg.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
M&M's Choco Maxi 440 g
59,00 DKK
49,00 DKK
 
Paco Rabanne 1 Million 75 g
175,00 DKK
159,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk