NYHEDSBREV 4. juni 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra København

Endnu flere afgange med Norwegian

Henover sommeren øger Norwegian antallet af afgange fra Aalborg til København – med op til seks daglige afgange.
 
De mange daglige afgange til København med Norwegian giver rig mulighed for hyggelige storbyture til den dejlige danske hovedstad. Lige nu er der ekstra gode priser på ruten. Du kan finde billetter i skolerenes sommerferie fra 199,- one way.
 
Der er endnu flere gode nyheder fra Norwegian, da der i slutningen af juni åbnes op for direkte afgange fra Aalborg Lufthavn til skønne Malaga og solrige Mallorca, begge med priser fra 697,- one way i juli. (Obs. priser og udbud kan variere).
 
Det øgede antal af direkte afgange fejrer vi sammen med Norwegian med en konkurrence på vores Facebookside, hvor du har mulighed for at vinde to flybilletter fra Aalborg til Malaga tur/retur. Deltag i konkurrencen her.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Kreta

Sommer i det skønne græske ø-hav

Hold sommerferie i det græske og oplev den helt unikke feriestemning – med direkte afgang fra Aalborg Lufthavn.
 
Smukke hvidkalkede huse med fine blå kupler, hyggelige tavernaer i charmerende fiskerbyer, skønne strande ud til azurblåt hav, velduftende retter fra lokale køkkener og gæstfrie grækere – der er ikke noget som græsk feriestemning.

Flyv direkte fra Aalborg til sommer, sol og feriestemning på de græske ø-favoritter Kreta og Rhodos. I skolernes sommerferie kan du for eksempel komme en uge til Kreta fra 2.499,- eller til Rhodos fra 2.399,- (obs. priser kan variere).
 
Der er masser af gode rejserbureau, der tilbyder rejser direkte fra Aalborg til de græske feriedestinationer. Vælg mellem Apollo, Bravo Tours, Mixx Travel, Nazar, SunCharter, TUI og Århus Charter.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af Mallorca

Solrig sommerferie på den spanske kyst

Nyd sommeren på de solrige spanske feriefavotitter; Mallorca og Malaga – naturligvis med direkte fly fra Aalborg. 
 
Spanien er kendt for sine skønne feriedestinationer med sine dejlige strande, afslappede atmosfære, sydlandske køkken og lækre badevand. Mallorca, Malaga og den spanske solkyst, Costa del Sol, er bestemt ingen undtagelse.
 
Fra Aalborg Lufthavn har du rig mulighed for at planlægge rejsen selv eller vælge en lækker pakkerejse. Du kan nemlig bestille rejsen til Mallorca ved Spies eller Bravo Tours, som også tilbyder rejser til Malaga og Costa del Sol. 
 
Der er også mulighed for at booke flybilletten selv ved Great Dane Airlines, der flyver til Malaga eller ved Norwegian, der både flyver til Malaga og Mallorca.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Gott Blandat Surt
55,00 DKK
45,00 DKK
 
Havana Club Anejo Especial 1 L
185,00 DKK
149,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk