NYHEDSBREV 7. maj 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra Stockholm

NYHED: Smukke Stockholm

Fra efteråret 2021 kan du flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Stockholm med Ryanair.
 
Den smukke, svenske hovedstad er en perfekt destination til storbyferie. Stockholm er smukt spredt ud over små øer og holme adskilt af Østersøens hav, hvorfor byen også har fået tilnavnet 'skønhed på vand'.
 
I storbyen kan du blandt andet opleve den hyggelige og farverige 'Gamla Stan', tage på sejltur i den smukke skærgård, lade dig betage af udsigten fra SkyView Globen, shoppe eller nyde et væld af kultur-, underholdnings- og madoplevelser.
 
Ryanair kommer til at flyve fra Aalborg Lufthavn til Stockholm tirsdag, torsdag og lørdag fra den 2. november 2021. Billetterne kan købes allerede nu med priser fra 149,- på ryanair.com.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Costa del Sol

Gode rejsetilbud fra Bravo Tours

Find skønne rejser til ekstra gode pris med Bravo Tours' fødselsdagstilbud – direkte fra Aalborg Lufthavn.

Bravo Tours fejrer fødselsdag med masser af tilbud. Derfor kan du lige nu finde rejser til ekstra gode pris – naturligvis med direkte afgang fra Aalborg Lufthavn. For eksempel kan du i skolernes sommerferie flyve direkte fra Aalborg til en uges sol og sommer på Rhodos fra 3.030,- (Obs. priser og udbud kan variere).

Fra Aalborg er der masser af dejlige destinationer med Bravo Tours. Vælg mellem spanske solfavoritter på Costa del Sol og Mallorca, græske ferieparadis på Kreta og Rhodos, populære Golden Sands i Bulgarien eller solrige Alanya og Side i Tyrkiet.

Find tilbuddene på Bravo Tours hjemmeside hele weekenden.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Mors dag i DutyFree

Mors dag i DutyFree

Har du husket gaven til mors dag? Find skønne mors dags gaver i DutyFree.

På søndag er det mors dag, derfor kan du i denne uge finde et bredt udvalg af skønne mors dags gaver i DutyFree blandt andet lækre hudplejeserier, velduftende parfumer eller lidt godt til ganen. Derudover giver DutyFree i anledning af mors dag 10% i rabat på alle dameparfumer i dag, fredag den 7. maj.

Husk at du kan købe et bredt udvalg af varer til favorable priser i DutyFree, uanset om du rejser indenrigs eller udenrigs – du skal blot vise dit boarding pass.
 
Vores smilende og hjælpsomme personale tilbyder som altid kyndig vejledning.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Plantation 20th Anniv 40% 0,7 L
349,00 DKK
285,00 DKK
 
Malaco Djungelvrål
55,00 DKK
45,00 DKK
 
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk