NYHEDSBREV 19. MARTS 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
KLM

Ombook din sommerferie for 0,-

Længes du efter at rejse til sommer, men tøver med at booke? KLM tilbyder nu fuld refundering frem til dagen før afrejse.
 
KLM tilbyder nu fuld refundering af alle købte flybilletter frem til dagen før afrejse. Du kan derfor roligt bestille sommerferien nu fra Aalborg via Amsterdam til blandt andet Nice, LissabonSplit og Alicante fra 1.042,- t/r.
 
Du kan når som helst gratis ændre dine rejseplaner, eller annullere og nemt få dine penge tilbage. Tilbuddet gælder for billetter som bookes nu, med afrejse inden årets udgang.
 
Læs mere om de fleksible bookingregler på KLM.dk, udforsk alle de mange sommerdestinationer og sikre dig din plads i solen.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
rejse igen

Ferieminder fra Aalborg Lufthavn

Igen i år ser vi frem mod en påske herhjemme, og vi må vente lidt endnu med at skabe nye ferieminder uden for Danmark.
 
I en tid, hvor foråret spirrer, begynder udlængslen og ferieminderne at fylde mere og mere – hvad enten det er badestranden på Kreta eller fadøllen på en pub i London.
 
Vi kommer til at rejse igen, og i Aalborg Lufthavn er vi klar til at starte din rejse mod nye ferieminder, med rullende kufferthjul og forventningens glæde, der fylder terminalen.
 
Imens vi venter skal vi sætte pris på gamle minder, og lige nu kan du deltage i vores konkurrence på Facebook, hvor du skal genskabe og dele dine ferieminder i kommentarfeltet for at få lidt hjælp til at skabe nye minder – med et rejsegavekort på 5.000 kr.     
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
påske i danmark

Oplev Danmark med fly i påsken

Danmark er fyldt med fantastiske naturoplevelser i påskedagene – lige rundt om hjørnet med fly fra Aalborg.   
 
Vinteren ligger bag os, og i de kommende påskedage har det friske og lyse forår for alvor givet lidt energi tilbage i hverdagen. Det giver måske anledning til at komme lidt ud og opleve noget nyt.
 
Skal du nyde påsken væk fra havearbejde og lidt halvkølige stunder på terrassen – måske med en smuttur til København eller sommerhushygge på Bornholm?
 
Hvis du er så heldig at skulle lidt hjemmefra, så er du sikker på at blive mødt med et smil i Aalborg Lufthavn, hvor DutyFree altid har åbent og står klar til at give dig lidt ekstra godt med på flyveturen.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk