NYHEDSBREV 26. FEBRUAR 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Strand i Alanya

Online messetilbud på sommerrejser

Blev vinterferien lidt kedelig i år? I denne uge er der et hav af online feriemessetilbud på sommerrejser klar til dig. 
 
Hvert år samles fly- og rejseselskaberne på Ferie For Alle-messe i Herning, hvor tusindvis af gode rejsetilbud sætter dagsordenen. I år er der igen mange gode messetilbud at få fat i – selvfølgelig bare online hjemme fra sofaen. 
 
Der er derfor rig mulighed for at få sat lidt kulør på sommeren, med fantastiske solrejser sydpå. Du kan udforske de mange messetilbud hos blandt andet Apollo Rejser, Bravo Tours og SunCharter
 
Du kan for eksempel rejse med Bravo Tours til Kreta i juni fra 2.999,- pr. person eller med SunCharter en uge All Inclusive til Alanya i august fra 2.999,- pr. person. (obs. priser kan variere).
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Testcenter

Falck testcenter i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn finder du Falcks COVID-19 testcenter, hvor du uden tidsbestilling kan få foretaget en hurtigtest.
 
Også i Aalborg Lufthavn er det Falck, der fremadrettet står for gratis at hurtigteste for COVID-19 – blandt andet de rejsende ved ankomst og afgang.
 
Samtidig er testcenteret flyttet indenfor i terminalen, med indgang til højre fra hovedindgangen. Du kan læse mere om selve testen på Falcks hjemmeside.
 
Testcenteret er åben for alle fra 8-20 alle dage uden tidsbestilling. Derudover er der udvidet åbningstider ved afgange til Amsterdam med KLM. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Gin fra le tribute

Lidt godt til ganen fra DutyFree

Skal du rejse fra Aalborg Lufthavn, så har DutyFree meget godt at byde på – blandt andet den friske Le Tribute Gin. 
 
Der er godt nyt til dig, der elsker at nyde en god gin og tonic i din ferie, weekend eller bare en tirsdag aften efter arbejde. DutyFree i Aalborg Lufthavn har nemlig fået den friske Le Tribute Gin på hylden.
 
Le Tribute Gin har en unik sammensætning af blandt andet enebær, lime, pink grape, kardemomme, appelsin, citron og citrongræs. Udover en god smag gør den flotte flaske sig også godt som gave – inspireret af de ikoniske parfume flakoner.
 
Den kan fås for kun 399 kroner pr. flaske. Derudover kan du også købe den tilhørende Le Tribute tonic til 25 kroner stykket. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk