NYHEDSBREV 5. FEBRUAR 2021
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Nyhavn København

Ser du frem til at rejse igen?

Ferier til udlandet er sat på pause for en stund, men feriedrømmene er stadig i live – ud i verden eller i Danmark.
 
Selvom du ikke lige kan hoppe på charterflyet i morgen, så er din næste ferieoplevelse måske tættere på end du tror. Der er nemlig rig mulighed for at planlægge rejsen allerede nu – hvad enten den går til København i foråret eller Kreta i sensommeren. 
 
Hver dag er et skridt nærmere en genåbning af verden, og fly- og rejseselskaberne står klar med et væld af rejsemuligheder. Allerede nu flyver DAT blandt andet til København op til 5 gange dagligt, og ruten til Bornholm åbner op i slut marts. 
 
Lidt tættere på sommervarmen, når vaccinen er rullet ud, kan du blandt andet rejse sydpå til Kreta, Rhodos, Alanya, Malaga og Barcelona.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Rundkirke på Bornholm

Væk fra hverdagen på Bornholm

Vil du gerne lidt væk fra hverdagen? Fra foråret kan du flyve direkte til Bornholm med DAT eller Best Travel.

Du behøver ikke palmer sydpå for at lade batterierne op efter nogle kolde vintermåneder. Kun en 1 time og 15 minutter i fly fra Aalborg Lufthavn er der naturoplevelser og sommerhushygge med familien på solskinsøen, Bornholm.

Du kan også springe på luksus-udgaven med Best Travel, hvor du får 5 nætter på Griffen Spa Hotel og unikke (smags)oplevelser rundt på øen – enten den 2. maj eller 5. september fra 7.995 kroner pr. person.

Fra den 31. marts flyver DAT dig direkte til solskinsøen 3 til 4 gange om ugen til og med den 29. oktober til billetpriser fra 798,- t/r.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Gratis parkering

Gratis parkering eller tog til døren

Parkér gratis eller hop på det direkte tog – det har aldrig været nemmere at komme til og fra Aalborg Lufthavn.  
 
Skal du ud at rejse nu her eller måske til sommer? Én ting du slet ikke behøver at bekymre dig om er transporten til og fra lufthavnen.
 
Har du bil, så kan du nemt parkere gratis tæt på terminalen på en af de over 5.500 parkeringspladser. El-bilen er også velkommen, hvor der er 24 ladepladser fra enten Clever, Tesla eller E.ON.
 
Skal du med offentlig transport, så kører der busser til og fra lufthavnen flere gange i timen, og skal komforten helt i top, så kan du tage det direkte tog, hvor du står af få hundrede meter fra hovedindgangen. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk