NYHEDSBREV 25. SEPTEMBER 2020
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af togbanen

Direkte tog til check-in

En solskinsmorgen i september står den nye togstrækning næsten klar til, at det første tog skal på skinnerne.
 
Der er nu kun få måneder til, at det første tog kører direkte til Aalborg Lufthavn, og Banedanmark er i fuld gang med de afsluttende faser af selve anlægsarbejdet. Derefter følger blandt andet etablering af signalsystem og testkørsel.

Den 13. december vil Banedanmark efter planen være helt færdig med den nye jernbane, hvor de første passagerer tager turen fra den nye perron til check-in.
 
Når den nye strækning står klar vil du for eksempel kunne tage lyntoget direkte fra Aarhus C til Aalborg Lufthavn – med kun fem stop undervejs og 30 minutter hurtigere end i dag.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra København

Aalborg-København fra 199,-

Tag jakken på og nyd efteråret udenfor i skønne København. Flyv fra Aalborg Lufthavn fra kun 199,-

Er kalenderen helt tom i efteråret? Rejs trygt fra Aalborg Lufthavn direkte til København, hvortil du lige nu finder flybilletter fra kun 199,- one way.
 
København byder på masser af skønne udendørsoplevelser for hele familien. Tag på kanalrundfart, oplev vagtskifte på Amalienborg, få et gensyn med Den Lille Havfrue og meget mere.

Du finder afgange til København med SAS, DAT og Norwegian, som til sammen har op til 12 daglige afgange mellem Aalborg og København.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af lounge

Tag en pause i loungen før afgang

I lufthavnens lounge kan du slappe af før afgang til kun 149,- pr. person – med et godt udvalg af mad og drikke.
 
Om det er den forretningsrejsende, kæresteparret eller børnefamilien, så har loungen i Aalborg Lufthavn i de sidste mange år dannet rammerne om en god og hyggelige start på rejsen, hvor der kan tankes op før flyrejsen.
 
For nyligt er loungen blevet moderniseret med et nyt mad- og drikkeområde samt et udvidet opholdsområde til de rejsende, hvor der er et særskilt stilleområde for dem, der ønsker helt ro før turen går videre.
 
Lufthavnens lounge er åben for alle – enten med KLM bonuskort, Priority Pass eller ved at købe sig adgang til 149,- pr. person.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk