NYHEDSBREV 11. SEPTEMBER 2020
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra Amsterdam

Tre daglige afgange til Amsterdam

KLM flyver nu tre gange dagligt mellem Aalborg og Amsterdam – med flybilletter fra 1.097,- t/r i efteråret.
 
Drømmer du om at komme lidt væk fra hverdagen i efteråret? KLM flyver nu direkte til charmerende Amsterdam fra Aalborg Lufthavn tre gange dagligt – morgen, middag og aften. 

Lige nu kan du flyve frem og tilbage mellem Aalborg og Amsterdam fra 1.097,- i efteråret og vinteren 2020. Der er derfor rig mulighed for en hyggelig storbytur i en forlænget weekend, hvor dagligdagen bliver sat lidt på pause.
 
Med tre daglige afgange fra Aalborg kan du også nemt flyve videre ud i Europa.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra kreta

Fang sensommersolen sydpå

Fra det græske fastland til det idylliske ø-hav – flyv direkte fra Aalborg til Paleros, Meganisi, Rhodos og Kreta.

Hvor kan du opleve sol, varme og strande i årets sensommer? Svaret er Grækenland, og fra Aalborg Lufthavn kan du flyve direkte på charterferie til Paleros, Meganisi, Rhodos og Kreta frem til og med efterårsferien.
 
Du rejser direkte med Bravo Tours, Sun Tours eller TUI til de altid populære græske øer, Kreta og Rhodos. Med SunCharter kan du enten opleve det græske fastland og kystbyen Paleros eller ferieøen Meganisi.

Lige nu kan du for eksempel rejse med TUI til Kreta fra 2.008,- pr. person for en uges ferie på 3-stjernet hotel (Obs. pris er fundet 10/9-2020 og kan variere)
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra p-plads

Flere parkeringspladser til el-biler

I Aalborg Lufthavn er der nu plads til 24 el-biler, der kan holde parkeret og være fuldt opladet til hjemturen. 
 
Der kører flere og flere el-biler på de danske veje, hvorfor Aalborg Lufthavn i løbet af sommeren har fået installeret 10 nye el-ladestandere fra firmaet Clever. Det betyder, at der nu er 24 parkeringspladser forbeholdt el-biler. 

Foruden de 10 el-ladestandere fra Clever, er der også fire Tesla ladestandere i Direct Parking-området. Derudover er der i det gratis parkeringsområde plads til 10 el-biler ved henholdsvis ladestanderne fra E.ON og lufthavnens egne standere. 
 
Med udvidelsen af antallet af el-ladestandere er Aalborg Lufthavn nu den lufthavn i Danmark med flest parkeringspladser til el-biler.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk