NYHEDSBREV 28. AUGUST 2020
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra Skiferie

Fantastiske skiferier med Højmark

Rejs på skiferie med Højmark Rejser i vinteren 2021 til Østrigs fantastiske skiområder i de naturskønne Alper.

Længes du efter at mærke suset om ørerne, når skiene snor sig ned af de sneklædte pister? I vinteren 2021 kan du rejse på skiferie med Højmark Rejser til Salzburg og de Østrigske Alper.
 
Fra den 9. januar til den 9. marts er der direkte afgange fra Aalborg Lufthavn til Salzburg. Her bliver du taget godt imod af Højmark Rejsers skiguider, der med bus tager dig med til en af Højmarks 10 egne hoteller, hvor du i trygge og sikre omgivelser kan nyde din skiferie. 

Hvert skiområde byder på forskellige skioplevelser, hvor du kan vælge mellem skibyerne: Bad Gastein, Obertauern, Saalbach, Schladming, St. Johann, Wagrain, Zauchensee og Zell am See.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra Tivoli

Magiske København fra 199,-

København ligger kun 40 min. væk med fly og er en by, der har alt – lige fra sightseeing med cykeltaxi til karruseltur i Tivoli.  
 
Rejs med fly alle ugens dage direkte fra Aalborg Lufthavn til København fra 199,- one way og sæt unikke storbyoplevelser i fokus i en weekend eller blot for en enkelt dag.  

Pjerrot, Den Flyvende Kuffert, Dæmonen og Candyfloss. Tivoli i København byder på en bred vifte af magiske oplevelser for store og små, og for en stund er du i en anden verden – særligt når mørket falder på og haven og forlystelserne lyser op. 
 
Der er direkte afgange med Norwegian, SAS og DAT.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra togperron

Den nye togperron står klar

Få hundred meter fra Aalborg Lufthavns hovedindgang står den nye togperron klar.
 
Anlægningen af den nye togbanestrækning mellem Lindholm Station og Aalborg Lufthavn er i fuld gang, hvor perronen står klar til passagererne, når toget kommer på skinnerne i december. 

Den 13. december vil Banedanmark efter planen være færdige med den nye banestrækning, som betyder, at passagerer sydfra nemt og hurtigt kan komme frem til check-in og af sted med flyet.  

Når det hele står færdigt kan man køre med lyntoget direkte fra Københavns Lufthavn til Aalborg Lufthavn.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk