NYHEDSBREV 13. AUGUST 2020
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede fra london

Storbytur til London i sensommeren

Pak rejsetasken og tag afsted på en sensommertur til charmerende London.
 
Sensommeren er nu så småt over os, og det giver måske anledning til at komme lidt væk fra terrassen hjemme i Danmark – for eksempel en storbytur til fantastiske London.
 
London er storbyen, der har det hele, om du er til gedigen afslapning med lidt shopping og god mad eller oplevelsesrig sightseeing. Lige nu kan du flyve direkte til London med Ryanair fra 272,- tur/retur (obs. priser kan variere).    

Der er direkte afgange fra Aalborg Lufthavn til London Stansted torsdag og lørdag.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af deli

Shopping og afslapning før rejsen

Skal du ud at rejse fra Aalborg Lufthavn? Start rejsen med et besøg i lufthavnens DutyFree, Lounge eller Deli.
 
En flyrejse fra Aalborg Lufthavn er mere end bare at hoppe på en flyver. Det er også en mulighed for at 'tanke op' – om det er en bid mad fra Deli, en ny parfume i DutyFree eller lige at koble lidt af i Loungen. 

Lufthavnens DutyFree har et bredt udvalg af alt fra solbriller til Matadormix og personalet står altid klar til at hjælpe dig på vej. Når du har shoppet lidt kan du snuppe en hurtig bid mad fra vores Deli, hvor der er et stort udvalg af to-go retter.
 
Har du god tid i lufthavnen er Aalborg Airport Lounge fantastisk til lige at hvile benene, få noget godt at spise og drikke og ellers bare i ro og mag vente på at blive kaldt til gaten.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede fra København

Solskin i København fra 398,- t/r

Der er stadig billige flybilletter at få, når turen går til København fra Aalborg Lufthavn. Rejs frem og tilbage fra kun 398,-.

Der er op til 10 daglige afgange mellem Aalborg og København med SAS, DAT og Norwegian alle ugens dage, hvor du finder returbilletter til kun 398,-.
 
Med kun 45 minutter i luften, befinder du dig hurtigt i København, som byder på alt fra shopping på Strøget til en kop kaffe eller en kold øl på en hyggelig café i Carlsberg byområde. 

København er en oplagt destination for kæresteparret, familien eller vennerne – lige meget om det er en forlænget weekend eller bare en enkelt dag.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk