NYHEDSBREV 12. JUNI 2020
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af natur på Færøerne

Flyv direkte til Færøerne denne sommer

Mangler du en spændende ferieoplevelse til din sommerferie? Fra 25. juni kan du flyve direkte til Færøerne fra Aalborg to gange om ugen med Atlantic Airways.

Hvis du drømmer om skønne naturoplevelser uden for Danmark denne sommer, så er Færøerne en fantastisk mulighed. Fra 25. juni til 20. august kan du både torsdage og søndage flyve med Atlantic Airways direkte fra Aalborg til smukke Færøerne.
 
Oplev et uspoleret og imponerende øsamfund, der består af 18 små og større klippeøer, der flere gange er udnævnt til et af verdens mest unikke øsamfund. Øerne byder på en barsk og dramatisk natur med forrevne klipper, dybe grotter, irgrønne bakker ned mod det blå Atlanterhav, et fantastisk lys og idylliske bygder.

Priseksempel på flybilletter:  

Færøerne tur/retur 30. juli - 6. august 2020, 

1983,-* pr. person.

*Prisen er fundet 12. juni 2020 og kan variere.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af flytrappe i Aalborg Lufthavn

Rejs trygt gennem lufthavnen

Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) har udstedt en række retningslinjer, som du skal være opmærksom på, når du rejser fra Aalborg Lufthavn. Disse træder i kraft 15. juni 2020.
 
For at sikre at du kan rejse trygt gennem lufthavnen, er det vigtigt, at du sætter dig ind i de pågældende retningslinjer inden din rejse.
 
Fra og med 15. juni er det blandt andet påkrævet, at alle passagerer skal bære fabriksfremstillet/kirurgisk mundbind fra det øjeblik, man træder ind i Aalborg Lufthavns terminal, ombord på flyet, og indtil man forlader terminalen igen efter ankomst. Har du ikke allerede anskaffet dig et mundbind, kan du købe et mundbind i lufthavnen.
 
Når du færdes i lufthavnen, er det vigtigt, at du holder en afstand på 1 meter til andre passagerer, og derudover tager hensyn til dine medpassagerer. Vi har sørget for håndspritsautomater i alle områder i terminalen og anbefaler, at du følger Sundhedsstyrrelsens generelle retningslinjer om god hygiejne.

Kun personale, myndigheder og passagerer med gyldig flybillet, har adgang til terminalen. Det vil sige, hvis du skal hente eller bringe, må du ikke modtage passagerer eller tage afsked med passagerer i terminalen. Dette skal ske udendørs.  
 
Læs mere om de pågældende retningslinjer på vores hjemmeside.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk