NYHEDSBREV 29. MAJ 2020
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Billede af fly i Aalborg Lufthavn

Kære nyhedsbrevmodtager

Efter et par måneder med blot et par daglige afgange til København, ser vi nu frem til mere aktivitet i Aalborg Lufthavn. Vi glæder os til at byde alle rejsende velkommen, og i dette nyhedsbrev vil vi give dig en opdatering på flytrafikken og aktiviteter i Aalborg Lufthavn.
 
 
Aalborg-København
Fra 2. juni øger SAS til tre daglige afgange til København, og fra 8. juni vil også DAT flyve til København med tre daglige afgange mandag-fredag og to daglige søndag. Til august vil Great Dane Airlines også starte op på ruten mellem Aalborg-København med fire daglige afgange.
 
Aalborg-Bornholm
DAT åbnede ruten til Bornholm d. 20. maj med tre ugentlige afgange og har hele fire ugentlige afgange i skolernes sommerferie, så der er god mulighed for at holde ferie på solskinsøen.

SAS Aalborg-København fra 649,-
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Billede af fly i Aalborg Lufthavn

Amsterdam, Mallorca og Malaga

KLM genåbner ruten til Amsterdam i juni, og Great Dane Airlines vil flyve til Mallorca og Malaga fra juli.

Fra 15. juni flyver KLM igen mellem Aalborg og Amsterdam. De starter op med én daglig middagsafgang fra Aalborg og én formiddagsafgang fra Amsterdam. 

Hos Great Dane Airlines kan du nu købe flybilletter til både Mallorca og Malaga med første afgang henholdsvis den 4. juli og 5. juli. I dét tilfælde, at det i juli stadig frarådes af Udenrigsministeriet at rejse til disse destinationer, vil Great Dane Airlines refundere flybilletterne i løbet af 10 hverdage. Se mere på Great Dane Airlines' hjemmeside.

Priseksempel på flybilletter:  

Malaga tur/retur 9. september - 16. september 2020, 

2198,-* pr. person.

*Prisen er fundet 29. maj 2020 og kan variere.

 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet

Lounge, DutyFree og Deli åbner igen

Nu kan du igen handle i vores DutyFree, slappe af i vores Lounge og købe lidt lækkert i vores Deli.
 
Fra 15. juni åbner vi igen vores Lounge, DutyFree og vores caféområde, Deli. Vi åbner naturligvis med de nødvendige forholdsregler; hyppig rengøring, håndsprit og god afstand er blandt nogle af de tiltag, du vil opleve i lufthavnen.
 
Tilbud fra DutyFree
Skal du rejse fra Aalborg Lufthavn i juni eller juli 2020, tilbyder vi 10% i rabat i vores DutyFree (Gælder ikke spiritus og tobak). Du skal blot vise dit boardingkort ved betaling.
 
Vi glæder os til at se dig i lufthavnen. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
BESTIL DIN NÆSTE REJSE PÅ AAL.DK
 
Aalborg Lufthavn - +45 9817 1144 - info@aal.dk